Mėnesio archyvas: 2019 m. birželio mėn.

FaceBook Reklama – efektyvi strategija grožio salonui

Aptarkime kaip praktiškai pasiekti, jog grodžio salono FaceBook reklama būtų efektyvi. Kadangi FaceBook reklamos platforma turi ypatingai daug priemonių, funkcijų, nustatymų, galimybių ir variacijų, tarp visų šių priemonių galima pasiklysti ir taip nerasti efektyvaus reklamos sprendimo. Tad kaip pritaikyti efektyvią FaceBook reklamą, jei reklama vykdoma grožio salonui, teikiančiam KRIO terapijos paslaugą? O klinika arba paslauga yra visiškai nauja… Atrodo sudėtinga užduotis? Visiškai ne!

FaceBook reklama KRIO terapijos paslaugai:

1. FaceBook kampanijos tipas „pages likes“. Reklaminėje žinutėje kviečiame prisijungti į grožio salono puslapį ir pasiūlome nemokamą dovaną už tai.
2. Remarketingo kampanija pirmo punkto auditorijai. Reklamuojame KRIO terapijos paslaugą ir dovanojame pirmą apsilankymą nemokamai. Nes būtent šios paslaugos efektas leidžia išlaikyti klientą ir suteikti jam pasitikėjimo paslauga.
3. Kai tik pasinaudojama nemokama pirmo punkto dovana, vartotojai automatizuotai gauna priminimus apie antros sesijos apsilankymą. Tai gali būti tiek el. paštu, tiek SMS žinute.
4. Sukurkime LAL (LookALike) auditoriją iš tų, kas susidomėjo paslauga. Sukurkime informacinį video apie paslaugą ir reklamuokime šiai auditorijai!
5. Taikykime nemokamo pirmo apsilankymo taktiką, kaip ir 2 punkte ir VALIO! Turime tikslingą auditoriją, kuri puikiai konvertuoja ir duoda norimus rezultatus.