10 priežasčių – kodėl verta turėti Google Ads reklamos sertifikatą

Lengviau įsidarbinsite marketingo įmonėje
Sertifikatas tai didelis pliusas ir privalumas, jeigu ketinate įsidarbinti marketingo kompanijoje. Taip įrodote, jog turite teorinių žinių. Lieka tik įrodyti gerą marketingo praktiką.

Pagerinkite reklaminių kampanijų rezultatus
Žinios pagelbės praktikoje. Tai, ką mokysitės Google Ads sertifikatams – pravers jums praktikoje, nereikės klaidžioti ir mąstyti kaip kas veikia. Iš anksto turėsite sukaupę šias žinias.

Tai paprasta ir lengva
Vos per kelias dienas ar savaites (priklausomai nuo jūsų gabumų), galie išmokti ir net išlaikyti egzaminą.

Tai nemokama
Google Ads reklamos sertifikatas yra naudingas ir puikiai papuošs Jūsų CV. Ir negana to, egzamino laikymas yra visiškai nemokamas.

Turėk naujausias žinias apie Google Ads reklamą
Google Ads sertifikatai galioja ribotą laiką. Reklamos platforma nuolat atsinaujina, todėl asmenys, kurie turi sertifikatus visada privalo domėtis naujovėmis ir koja kojon žengti su Google reklama.

Išmoksite daugiau nei tikitės
Praktikantai dažniausiai naudojasi populiariausiomis funkcijomis ir kai kurių specifinių nežino ar nepasinaudoja. Sertifikatui išlaikyti tenka mokytis teorijos ir susipažinti su dauguma funkcijų Google Ads sistemoje.

Jei jums trūksta PPC patirties, sertifikatas tai suteiks jums
Nors ir mokantis sertifikavimo egzaminui tenka dažniau susidurti su teorija, bet ne su praktika, tačiau daug klausimų yra praktinių ir šios žinios pravers. Pvz. jei norite tapti PPC specialistu, bet niekas nepriima jūsų į darbą dėl praktikos stygiaus, tai sertifikatas gali būti pirmas didelis žingsnis į Google Ads reklamos administratoriaus poziciją.

Darbdaviai ieško sertifikuotų
Dažniausiai darbdaviai ieško patyrusių ir sertifikuotų, tačiau jei sugebate parašyti gerą motyvacinį laišką, esate pasiruošę stropiai dirbti ir mokytis kompanijoje, galite rasti darbą vien tik turėdami sertifikatą.

Pagerink savo prekinį ženklą
Sukauptos žinios mokantis Google Ads egzaminui, padės pritaikyti praktikoje žinias ir pagerinti savo paties prekinio ženklo žinomumą.

Žinios pravers ir ne marketingo įmonėje
Net jei dirbsite ne marketingo įmonėje, jums tikrai pravers sertifikavimo žinios. Dažnai didelės kompanijos samdosi profesionalus iš išorės (AdWords reklamos įmones). Būdami sertifikuoti greitai susikalbėsite su specialistais ir žinosite ko jums reikia iš marketingo įmonės.

Parašykite komentarą